Om oss

Vi är ett väletablerat företag inom trädgård och anläggning med bas i Sundsvall, och tar gärna an uppdrag i hela regionen upp till Härnösand. K.G. Fastighetsservice utför alla vanligt förekommande arbeten inom fastighetsskötsel och utemiljö.

Drift och underhåll i den bemärkelsen att vi står för tillsyn och skötsel samt fel avhjälpande underhåll. Vi hjälper fastighetsägare, fastighetsskötare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

Fastighetsskötsel runt Sundsvall

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Idag jobbar vi med återkommande stora som små kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för omöjligt för oss att ta oss an och vi är inte rädda för att ta i där det behövs. Goda referenser finns.

Vi har genom åren samlat på oss goda kontakter inom bygg & anläggningsbranschen. Företaget samarbetar med andra seriösa yrkesutbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper så som mark & anläggning, åkerier, bygg m.m. K.G Fastighetsservice innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar, har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Trädgårdsmästare året om

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig inom fastighetsskötsel och trädgård!